Samarbejdsfamilier

Vi er en aktiv familie med børn, hunde og karriere. Derfor erkender vi at vores eget hundehold skal være begrænset. Der skal være tid til at alle kan glæde sig over hinanden.

 Irish Glen of Imaal Terrieren er en sjælden race og som følge deraf er det udfordrende at opdrætte den. Antallet af individer er stærkt begrænset og vi stiller store krav til de hunde vi lader indgå i avlen. Derfor er det naturligvis en ekstra stor udfordring, når vi samtidig ønsker at have et begrænset hundehold.

Vi har intet imod at rejse over store afstande når vi finder den rigtige avlspartner til et kuld hvalpe. Men det er naturen vi har med at gøre og alt går derfor ikke altid som planlagt.

Desuden er det også vigtigt at mange individer indgår i avlen og det er blandt andet grunden til at vores tæver som oftest kun får to kuld hvalpe. Ud over det faktum at vi sætter det at have tid til at nyde den enkelte hvalp højt.

Af og til hænder det at vi hører om hvalpe ud af spændende kombinationer i udlandet, hvor vi rigtig gerne vil have en hvalp til Danmark.

Af ovenstående grunde søger vi derfor løbende familier som kunne tænke sig at have en glen i samarbejde med os. Racen går ofte "ind under huden" på en og derfor kan en samarbejdsfamilie bedst beskrives som en familie, der deler glæden og passionen for racen med os.

Vi tror på at med tillid når man længst og det er også nøgleordet når vi taler om samarbejdsfamilier. I skal have tillid til at vi altid vil jeres hund og racen det bedste og vi skal have tillid til jer, som vi har til alle vores hvalpekøbere.

Nærmere beskrevet er en samarbejdsfamilie en familie der har glennen som deres egen. Eneste forskel er at vi kan disponere over den i vores opdræt. Er det hanner vi taler om, så skal de stå til rådighed for eventuelle parringer og udstillinger. Er det tæver skal de eventuelt have ét eller maksimalt to kuld og eventuelt gå på udstillinger. Hvor de eventuelle hvalpe skal vokse op, det finder vi ud af sammen da det jo ligeså meget handler om ens livssituation på det pågældende tidspunkt.

Af praktiske årsager vil det selvfølgelig være lettest hvis I bor i Nordsjælland eller omegn, men er den rigtige familie der, så er vi også åbne for en anden geografisk placering.

Er I eventuelt interesserede, så er I velkomne til at kontakte os, for at høre mere og eventuelt besøge os.

Kennel McCormac
Christina Rune
Kildebakken 20
DK-3450 Allerød

Tlf.: (+45) 2927 0024

Eller :

© by McCormac